Krijg inzicht in de cloud

De AWSome Day Online-conference is een gratis trainingsevenement dat wordt gegeven door technische instructeurs van AWS. AWSome Day heeft als doel jouw kennis van de cloud te vergroten. Je komt te weten welke AWS Cloud-concepten het meest geschikt zijn en je krijgt een basistraining over belangrijke concepten zoals cloud computing, opslag, databases netwerken en beveiliging. Vervolgens bespreken we mogelijkheden voor innovatie, met onderwerpen als machine learning, IoT, edge computing en meer. Aan het einde van de conferentie heb je alle kennis om jouw leertraject een boost te geven. Je bent dan helemaal klaar om te gaan bouwen met AWS.

AWSome Day biedt de kennis en richtlijnen om efficiëntie, kosteneffectiviteit en groei voor jouw organisatie te realiseren. Dit is de ultieme kans om de belangrijkste concepten te ontdekken die cloud voor jouw bedrijf in de praktijk kan brengen.

Hoogtepunten evenement6 basis modules

Video
tutorials

Live
Vraag en antwoord

Bewijs van deelnameWaarom deelnemen?

Je krijgt inzicht in de krachtige voordelen van cloud computing, zoals kostenbesparing, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Je leert jouw infrastructuur implementeren en automatiseren met AWS. Je krijgt een introductie over de fundamentele- en transformerende diensten van computing, opslag, database, netwerken en beveiliging.

Voor wie is de conferentie?

AWSome Day is ideaal voor beginners die geen kennis hebben van de cloud, maar ook voor IT-managers, systeemtechnici, systeembeheerders, ontwikkelaars en architecten die graag meer willen weten over cloud computing en hoe ze kunnen beginnen in de AWS Cloud.

Event Details

October 13th - Insert finalized time

Agenda

AWS en Intel delen een passie voor het continu aanbieden van innovatie. Ook wanneer technologische omgevingen snel evolueren, blijven we toegewijd aan High Performance Computing, Big Data, artificiële intelligente, machineleren en het Internet of Things (IoT).

Intel is de krachtige motor van de AWS-instanties in de AWS EMEA-regio. Als klant van AWS kan je via AWS profiteren van de nieuwste Intel-technologie. Zie de Intel/AWS-pagina voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

AWSome Day Online Conference is nu beschikbaar on-demand.
AWSome Day is ideaal voor beginners die geen kennis hebben van de cloud, maar ook voor IT-managers, systeemtechnici, systeembeheerders, ontwikkelaars en architecten die graag meer willen weten over cloud computing en hoe ze kunnen beginnen in AWS Cloud.
AWSome Day Online Conference is een gratis online evenement.
Om het bewijs van deelname te verdienen, moet je aanwezig zijn voor het volledige evenement. Als je niet live kan deelnemen, kan je de inhoud na het evenement on demand bekijken.
Volg de registratie instructies en voer alle stappen uit om de bevestigingsmail te ontvangen en toegang te krijgen tot het evenement op 13 oktober 2021
Bekijk alle drie de modules om een bewijs van deelname te krijgen via het e-mailadres waarmee je voor 30 november 2021 voor het evenement registreerde.
De AWSome Day Online Conference is in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Hebreeuws, Pools, Nederlands en Portugees.
Stuur ons een email als u vragen heeft die niet worden beantwoord in de veelgestelde vragen hierboven.
AWS biedt u deze voucher voor 50% korting voor het AWS Certified Cloud Practitioner-certificatie-examen (alleen Pearson VUE) (de "Kortingsvoucher") *
EMEA AWSome Day: algemene voorwaarden voucher 50% korting examen
U kunt deze Kortingsvoucher van 14 oktober 2021 tot en met 12 januari 2022 inwisselen.
U kunt deze Kortingsvoucher alleen gebruiken voor het AWS Certified Cloud Practitioner met de volgende examencode: CLF-C01 (het "Certificatie-examen").
De Kortingsvoucher is alleen te gebruiken door personen die (1) minimaal 18 jaar oud zijn en (2) die alle EMEA AWSome Day-livesessie op woensdag 13 oktober 2021 van 10.00 uur tot en met 13.30 uur hebben bekeken.
U mag deze Kortingsvoucher voor maximaal één persoon gebruiken voor het Certificatie-examen.
De Kortingsvoucher mag alleen worden ingewisseld voor 50% korting op de totale kosten voor het Certificatie-examen.
Als u in aanmerking wilt komen voor de Kortingsvoucher, moet u alle EMEA AWSome Day-livesessies op woensdag 13 oktober 2021 van 10.00 tot 13.30 uur CEST bekijken.
Als u in aanmerking komt voor deze Kortingsvoucher, zal deze binnen 45 werkdagen na het einde van EMEA AWSome Day naar het e-mailadres worden gestuurd dat u heeft gebruikt om u te registreren voor de EMEA AWSome Day.
De Kortingsvoucher kan alleen worden ingewisseld bij het betalen voor het Certificatie-examen van de testleverancier van AWS Pearson VUE.De Kortingsvoucher verloopt automatisch op 12 januari 2022.
U vindt het algemeen AWS Certification-beleid voor het plannen van examens en testen op onze website.
Deze Kortingsvoucher mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en vouchers.
AWS behoudt zich het recht voor om deze Kortingsvoucher op elk moment aan te passen of annuleren.
Deze Kortingsvoucher is niet overdraagbaar en mag niet worden doorverkocht aan een derde partij. De Kortingsvoucher wordt automatisch ongeldig als u deze voorwaarden overtreedt.

Register now

Register now